Välkommen        Snickeriverkstad        Om oss        Referenser        Galleri        Marknadsstånd        Webshop        Kontakt   
 

Arbetet är vår livsstil

     
         
  Vi tycker om det vi arbetar med och en viktig del är att vi känner glädje inför det vi gör. Vi har en arbetsstolthet som gör att det vi producerar är av högsta kvalitet.

Vi jobbar till största del med massivt trä och vi är noggranna vid val av virke, i synnerhet när det gäller fönster och dörrar.
  Vår styrka är att vi är flexibla och tillräckligt små för att ha en nära kontakt med dig som kund men också tillräckligt stora för att klara större jobb.

Vi utvecklar oss kontinuerligt inom våra verksamhetsområde och  tillsammans har vi en bred samlad kunskap för de flesta uppdrag.
 
 

Benjamin

Jag har förmånen att jobba med min hobby!
Har tidigare drivit Hantverkstan på Sofiero då med kurser och utbildning inom hantverk. Båtar och segling är en annan glädjekälla!
info@benjaminholm.se 0708-35 16 14
Specialsnickerier, formgivning och  prototyper av bord och andra möbler. Svarvning och marint snickeri. Specialkunskap i ytbehandling.

Anki

Jag gör ofta de lite udda jobben i verkstaden. Jag har nu mitt drömjobb där jag kan kombinera kreativitet och skapandekraft.
anki@benjaminholm.se  
Barnmöbler, möbellagning, lagning och nytillverkning av trädgårdsmöbler. Svarvning, målning, mindre specialsnickerier, träskulpturer och leksaker.

Benny

Vår trofasta slitvarg från Kosovo! Specialiserad på fönsterrenovering och målning.0765-93 14 84

Uzzi

Jag välkomnar alla som kommer till verkstaden med mina glada tillrop.
Det är inte så farlig som det verkar vid första mötet men jag tycker det är viktigt att hälsa ordentligt så ingen känner sig bortglömd ;-)
 

Björn Carlsson

Jag har jobbat  som specialsnickare för bla. Macy´s i USA. Butiks-inredning, karnevals-vagnar, dekorationer i storformat. Trivs med det traditionella hantverket i gedigna material.
bjorn.c@benjaminholm.se
www.5-2snickeri.se
0768-89 53 91
 

Rodrigo Strandahl Reyes

Jag är utbildad möbelsnickare med gesällbrev. Formger och utför alla slags finsnickerier, möbler och inredningar.
rsr.snickeri@gmail.com
www.avtra.se
0736 34 48 00
   
  Benjamin Holm AB
Pottenborgsvägen 6
Höganäs
0708 - 35 16 14
info@benjaminholm.se
www.benjaminholm.se

webdesign - accadesign

Hantverk av
mycket hög kvalité -
skräddarsydda snickerier