Välkommen        Snickeriverkstad        Om oss        Referenser        Galleri        Marknadsstånd        Webshop        Kontakt   
 

Nya måttbeställda fönster eller renovera de gamla?

Nytillverkning
Vi tillverkar fönster och dörrar enligt dina önskemål. Vi är specialister på fönster med udda profiler och beslag bl.a. anpassade till kulturmärkta hus. Vi använder endast noggrant utvalt virke av kärnfuru och lärk eller ek och teak vid önskemål. Allt för att kunna ge dig som kund en högkvalitativ produkt som du är nöjd med under många år.

 

 
Möbler
Inredningar
Prototyper
Fönster
Dörrar
Renovering båtar
Övriga tjänster
Priser
 
 
 
       
 

Fönsterrenovering
Vi utför traditionell renovering av fönster och altandörrar och även utbyte av skadade delar. Fönstren behandlas sedan på traditionellt sätt med linolja och linolje/alkydolje färg, för bästa slutresultat. Alternativt sköter du själv denna del av renoveringen, efter råd och instruktioner av oss.

Fönster fram till 60-talet var ofta gjorda med bra virke och behandlade med alkydoljefärg, vilket håller längre. Oftast är det ett bra alternativ att renovera dessa fönster då de om de sköts rätt, håller lika länge som ett nytillverkat fönster. Kontakta oss så kommer vi och tittar på era fönster och ger en bedömning.

  ROT-avdraget gäller för arbetskostnader i samband med renovering/underhåll. Gäller småhusägare och bostadsrätts-innehavare.
Rotavdrag 2013
 
       
       
   
  Benjamin Holm AB
Pottenborgsvägen 6
Höganäs
0708 - 35 16 14
info@benjaminholm.se
www.benjaminholm.se

webdesign - accadesign

Hantverk av
mycket hög kvalité -
skräddarsydda snickerier